Forum - Obsługa
Forum - Obsługa
Witam wszystkich.
Takie pytanie techniczne mam, udało się już może komuś zrobić avatar 90x90px który waży do 6KB??
Takie pytanie techniczne mam, udało się już może komuś zrobić avatar 90x90px który waży do 6KB??
Re: Forum - Obsługa
Damian, forum jest "świeżo" postawione i sporo opcji jeszcze wymaga dogrania. Opcje ustawienia awatarów na pewno poprawimy.
Dzięki za zwrócenie uwagi.
Dzięki za zwrócenie uwagi.
Rozmiar avatara został zwiększony do 20kb
żeby nie zaczynać nowego wątku
jest jakaś szansa na załączniki? co by można było wrzucić jakiegoś screen albo loga ? wiem że transfer kosztuje ale może da rade
jest jakaś szansa na załączniki? co by można było wrzucić jakiegoś screen albo loga ? wiem że transfer kosztuje ale może da rade

superJadzwin wrote:Juz działa

- Attachments
-
- worthless[1].gif (41.63 KiB) Viewed 3464 times
Dzięki za szybką reakcję.
Od kilku dni czytam temat ecumastera na racingforum.pl, jest on aktywny od 2007r, i tam Jadzwin niósł pomoc użytkownikom w czasie liczonym w ms i widzę, że tutaj po kilku latach dalej z tą samą energią podąża przed siebie
Pozdrawiam
Od kilku dni czytam temat ecumastera na racingforum.pl, jest on aktywny od 2007r, i tam Jadzwin niósł pomoc użytkownikom w czasie liczonym w ms i widzę, że tutaj po kilku latach dalej z tą samą energią podąża przed siebie

Pozdrawiam
jest może szansa na dodanie opcji zamieszczania na forum filmików z YT ?
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/bCsg5pQimWI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
a i linki zamieszczane na forum mogły by się otwierać w nowym oknie(karcie)
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/bCsg5pQimWI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
a i linki zamieszczane na forum mogły by się otwierać w nowym oknie(karcie)
Ktoś wie dlaczego efishop nie działa?
stół kuchenny okrągły