Det 3 traci pamięć !!!!

DET3 w pytaniach i odpowiedzach
Post Reply
zurbots
Posts: 5
Joined: Sat Apr 18, 2015 7:30 pm

Det 3 traci pamięć !!!!

Post by zurbots » Tue Aug 18, 2015 8:33 pm

Witam wszystkich. duży problem! mój det 3 zawsze miał pewne problemy i za każdym razem podłączyć komputer i załadować mapę z wartości kontroli wagi są podstawowym ustawione !!! podczas ładowania mapy od centrali, a następnie edytować ..... zapisać wszystko .... i przy przeładunku mapę mam wszystkie wartości na zero !!!! jako że był to pierwszy rozrusznik !!!! czas temu zdarzyło mi się czasem, że zapisana mapa zmienia wartości schodów w przesadne ..... na przykład: korekta z ciśnienia 1 bar .... korektę 60% z 1,1 bara 5555% !!! !! lub 9999 !!!! :?: :?: :?: :?: :?:
Niektóre Bug? Urządzenie nie?! Nie wiem co robić ..
Pomóż mi dziękuję !!!

Tegma
Posts: 10
Joined: Fri Aug 15, 2014 9:45 pm

Re: Det 3 traci pamięć !!!!

Post by Tegma » Mon Jan 25, 2016 12:56 am

Sprawdź czy masz zgodna wersję oprogramowania na kompie i det. Działo się tak, gdy na jednym z urządzeń był stary soft i mimo , ze wszystko zapisywalo sie to po ponownym podlaczeniu okazuje sie , ze mapa jest pusta

Huragan
Posts: 16
Joined: Mon May 11, 2015 9:01 pm

Re: Det 3 traci pamięć !!!!

Post by Huragan » Mon Dec 10, 2018 11:00 pm

czy to rozwiązało problem? Mam podobny przypadek-det uruchamiam na 1.46 i robie aktualizację firmware do 1.46. Zaraz po załadowaniu pyta czy pobrać mapy i ustawienia z urządzenia -oczywiście zgadzam się ale wystarczy pozbawić go zasilania i robi się kosmos.Np mapa VE po całościo 255 Miał ktoś podobny przypadek?

Post Reply
stół kuchenny okrągły

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest