Search found 12 matches

by silikone
Thu Jan 11, 2018 12:04 pm
Forum: EMU STANDALONE
Topic: oil pressure protection
Replies: 3
Views: 710

Re: oil pressure protection

na 100% odcina paliwo, nie wiem czy zaplon tez czy nie.
by silikone
Wed Dec 14, 2016 1:55 pm
Forum: EMU STANDALONE
Topic: 2JZ GTE VVTI - Cold start issues, after start to rich
Replies: 9
Views: 2896

Re: 2JZ GTE VVTI - Cold start issues, after start to rich

you have a huge injectors. I think that you will not need enrichment at all...
you need to have a wideband sensor, without that it's just guessing
by silikone
Tue Nov 08, 2016 9:41 am
Forum: EMU STANDALONE
Topic: basic afr to advance afr questions
Replies: 18
Views: 3217

Re: basic afr to advance afr questions

Try disable vvti control
by silikone
Mon Nov 07, 2016 1:34 pm
Forum: EMU STANDALONE
Topic: basic afr to advance afr questions
Replies: 18
Views: 3217

Re: basic afr to advance afr questions

This is not a problem with the fuel, i think. check your logfile. cam sync trigger tooth must be stable. 1. your vvti control does not work as it should. try to disable If that does not help Go to: Ignition->secondary trigger->sencitivity switch rpm -> 2000 if it will help, enable vvti and tune it c...
by silikone
Fri Oct 21, 2016 12:27 pm
Forum: EMU STANDALONE
Topic: Hot Starting on 3sgte 2nd gen
Replies: 15
Views: 2476

Re: Hot Starting on 3sgte 2nd gen

Look at the logfile and scope. No signal from cam.
by silikone
Fri Oct 21, 2016 10:01 am
Forum: EMU STANDALONE
Topic: Hot Starting on 3sgte 2nd gen
Replies: 15
Views: 2476

Re: Hot Starting on 3sgte 2nd gen

engine does not start because the ECU does not see the signal from the camsensor
EMU is not synchronized. Injectors will not open.

how you connected the sensor?
maybe your camsensor is broken?
if wiring is OK, try connect pulldown to signal wire.
by silikone
Wed Oct 19, 2016 10:31 am
Forum: EMU STANDALONE
Topic: Hot Starting on 3sgte 2nd gen
Replies: 15
Views: 2476

Re: Hot Starting on 3sgte 2nd gen

do you tried to disable the filter?
check your sensor wiring, shield...
by silikone
Tue Oct 18, 2016 12:16 pm
Forum: EMU STANDALONE
Topic: Hot Starting on 3sgte 2nd gen
Replies: 15
Views: 2476

Re: Hot Starting on 3sgte 2nd gen

check ''secondary trigger'' settings
you have problem with camsync
by silikone
Wed Sep 07, 2016 12:05 pm
Forum: EMU STANDALONE
Topic: Issues with boost control - very unstable
Replies: 19
Views: 5545

Re: Issues with boost control - very unstable

you dont need flyback diode at this frequency
by silikone
Thu Jul 28, 2016 12:32 pm
Forum: EMU STANDALONE
Topic: dziwny problem z dbw
Replies: 5
Views: 2120

Re: dziwny problem z dbw

problem rozwiazany, winny byl modul dbw,
co ciekawe w innym samochodzie dzialal...
by silikone
Wed Jul 13, 2016 10:10 am
Forum: EMU STANDALONE
Topic: dziwny problem z dbw
Replies: 5
Views: 2120

Re: dziwny problem z dbw

wrzucam loga, moze ktos cos wypatrzy

https://megawrzuta.pl/download/321f2e92 ... 50055.html
by silikone
Wed Jul 06, 2016 11:56 am
Forum: EMU STANDALONE
Topic: dziwny problem z dbw
Replies: 5
Views: 2120

dziwny problem z dbw

witam! mam dziwny problem z DBW. Przepustnica jest z BMW sterowana za pomoca zewnetrznego modulu DBW. przepustnica zawiesza sie w pozycji 'spoczynku' czyli 8%. nie reaguje wtedy na tps wogole. logi w emu sa poprawne, oczywiscie dbw position i target nie pokrywa się, emu wysyla sygnal, ale przepustni...